Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

MASKA – vakcina natyrale kunder Covid-9!

Nje hulumtim nga UniCalSanFrancisco ka ardhur ne perfundim se bartja e maskes ne njefare menyre vepron si vakcine natyrale kunder Covid!

Maskat nuk jane te dendura mjaftueshem per te parandaluar transmetimin e Covid, por ato ulin sasine e virusit (viral inoculum) sipas studimit, duke bere qe personat te ekspozohen ndaj nje sasie te reduktuar virale – dhe keshtu duke ulur nivelin e vuajtjes se pacientit te infektuar, ne nderkohe duke aktivizuar antitrupat, qofte edhe siperfaqesisht, dhe pergaditur mekanizmat fiziologjik per reagim aktiv ne rast te nje sulmi te dyte. Keshtu pra bartja e maskes gjate ekspozimit ndaj Covid krijon efektin e deshiruar permes vakcines!!!

Përgatitur nga :Bleron Baraliu

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close