Elon Musk:Piramidat në Egjipt u ndërtuan nga alienët!

Edhe një zë nga ata të njohurit ia ka atribuar piramidat e Egjiptit ,jashtëtokësorëve.Pronari i Tesla-s dhe Space X kohë më parë njoftoi në Twitter se alienët morën pjesë në atë projekt ndërtimi dhe se kjo është më se e qartë.

Në këtë pretendim të Elon Musk-it ka reaguar ministrja egjiptase përa mardhënie dhe bashkëpunim ndërkombëtar,al-Mashat e cila e ka ftuar Muskin që të vizitojë Egjiptin për tu bindur vet ai siç ka shkruar ajo se “piramidat e famshme nuk i kanë ndërtuar alienët”

Ajo deklaroi se prova që piramidat nuk ishin ndërtuar nga alienët ishte varret e zbuluara të faraonëve dhe sundimtarëve egjiptianë për të cilët besohet se i kanë ndërtuar ato, raporton BBC.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close