​Mblidhen katër komisione parlamentare

Gjatë ditës së sotme do të mblidhen katër komisione parlamentare.

Në Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë, do të intervistohet ish-zëvendës Kryesuesin e Bordit të AKP-së, Naser Osmanin dhe ish-ministri i Ekonomisë dhe Financave, Haki Shatrin.

Ndërsa Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës, interviston ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçin

Kurse Komisioni për Integrim Evropian takohet me Shefin e Zyrës dhe Përfaqësuesin Special të BE-së në Kosovës, Tomáš Szunyog në lidhje me Raportin për Kosovën 2020 të publikuar nga Komisioni Evropian

Këto janë njoftimet:

Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës, interviston ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçin. (Kuvendi i Kosovës, salla N204, ora 11:00)

Komisioni për Integrim Evropian takohet me Shefin e Zyrës dhe Përfaqësuesin Special të BE-së në Kosovës, Tomáš Szunyog në lidhje me Raportin për Kosovën 2020 të publikuar nga Komisioni Evropian. (Kuvendi i Kosovës, salla C301, ORA 12:00)

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë interviston ish-zëvendës Kryesuesin e Bordit të AKP-së, Naser Osmanin. (Kuvendi i Kosovës, salla N10, ora 12:00)

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë interviston ish-ministrin e Ekonomisë dhe Financave, Haki Shatrin. (Kuvendi i Kosovës, salla N10, ora 13:00)

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close