KUSH DO TA SFIDOJË VETEN NGA AAK-JA PËR KRYETAR TË PEJËS?

Arber Grabovci, zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, nga radhët e AAK-së, ka folur për zgjedhjet e brendshme që do të mbahen në këtë subjekt politik në Degën e Pejës.

Grabovci ka bërë të ditur se është kandidat brenda AAK-së për ta përfaqësuar këtë subjekt në zgjedhjet lokale të Pejës, njofton Klan Kosova.

“Fillet e para të politikës i kam të hershme që nga themelimi i AAK-ë në Pejë. Menjëherë pas luftës jemi munduar që të punojmë dhe ta përmirësojmë situatën aty”.

“Unë dhe disa kolegë të mi, jemi kandidatë brenda degës. Procesi zgjedhor është duke vazhduar, po besoj se brenda javës së ardhshme do të kemi emrin e kandidatit nga AAK-ja për kryetar Komune në Pejë”, ka thënë Grabovci.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close