Kalon Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike në Komisionin për Legjislacion

Projektligji për rimëkëmbje ekonomike sot ka marrë mbështetjen e Komisionit parlamentar për Legjislacion.

Mbledhja është mbajtur ‘online’, derisa kryetari i këtij Komisioni Shkëmb Manaj ka konfirmuar për KosovaPress se me 5 vota për dhe një abstenim është miratuar në raporti me amendamenti I këtij projektligji për rimëkëmbje ekonomike.

“Po, kaloj. Me 5 vota për dhe një abstenim u miratua Projektligji dhe raporti me amendamente”, theksoi Manaj.

Ndërsa, në orën sot në orën 11:00 pritet të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për shqyrtimin e dytë të Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID-19.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close