Studimi: 1 në 5 të shëruar, sërish pozitiv me Covid brenda një jave

Disa pacientë të shëruar nga koronavirusi, me tampon negativ, brenda një jave mund të rezultojnë sërish pozitivë, edhe pse nuk shfaqin asnjë simptomë riinfektimi.

Në këtë përfundim ka dalë një studim italian, i realizuar nga kërkuesit shkencorë të Poliklinikës Universitare Agostino Gemelli dhe të Universitetit Katolik.

“Nuk dihet nëse këta persona e transmetojnë virusin dhe nëse duhen karantinuar apo jo”, thonë ekspertët e vendit fqinj.

Studimi është kryer mbi 176 pacientë të shëruar në muajt prill dhe qershor.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close