Kancelari austriak ,Kurz:Bashkimi Europian do të jetë i plotë kur t’i bashkohen vendet e Ballkanit Perëndimor

Kancelari austriak Sebastian Kurz njofton se ka zhvilluar një takim me kryeministrin shqiptar Edi Rama.

Kurz bën me dije se ata me anë të një takimi online, kanë biseduar mbi luftën e përbashkët kundër terrorizmit dhe ekstremizmit, pandeminë COVID-19 dhe për procesin e negociatave për antarësim të Shqipërisë me Bashkimin Evropian.

“Sapo zhvillova një videokonferencë të mirë me kryeministrin e Shqipërisë dhe kryetarin e përgjithshëm të OSCE, Edi Rama, mbi luftën e përbashkët kundër terrorizmit dhe ekstremizmit, pandeminë COVID-19 dhe mbështetjen tonë për procesin e pranimit të Shqipërisë në BE”, ka shkruar Kurz në Twitter.

Po ashtu, ai ka thënë se, “BE-ja do të jetë e plotë vetëm kur të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor t’i bashkohen asaj”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close