Luftimet në Turqi kanë shtyrë Liren turke në rënie rekorde

Luftimet e vazhdueshme ndërmjet qeverisë turke dhe kryngritsve kurd,kan bërë që vlera e monedhes turke të lëvizë përsëri.Gjithashtu edhe zgjedhjet e përkohëshme të planifikuara për 1.Nëntor kan ndikuar në këtë pasiguri,thonë berzistat.

lir

Kështu që Dollari ka shtu në vlerë 0,8% kundrejt Lir 1 me 3.069 sa asnjë here ma parë.
E njejta vlenë edhe për Euro, i shtuar në 0,7% kundrejt Lir 1 me 3.4784.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close