Sa u kushton gjermanëve banimi?

më shumë se një të treten e shpenzimeve mujore ,gjermanët i harxhojnë për banim.Veçse aty nuk hyn edhe ushqimi.
Gjermanët i qmojnë objektet e veta të banimit e sidomos kater muret e tyre
Buxhetet familjare shkojnë më shumë se 35 përqind për banim
Kjo del nga Anketa e të ardhurave dhe shpenzimeve për vitin 2013 nga Zyra Federale e Statistikave e shpalosur enjten.E dyta në radhë është shuma që ipet në mobilitet (jo mobilje) me 14 përqind.Tek pastaj vinë grat ushqimore dhe pijet me 13,8 përqind.

wohnen

-Për banim dhe endergji 845 euro
-Për veshmbathje 119 eu
-Mobilje dhe aparate shtëpiake 124 euro
-Restaurante dhe hotele 130 euro
-Koha e lirë dhe Kultur 261 euro
-Ushqimi dhe pijet 337 euro
-Të tjera 290 euro
-Mobilitet 342 e uro

Statistikë nga viti 2013

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close