Ish-zyrtari i inteligjencës amerikane,Ratcliffe:Ka shumë më shumë prova për UFO sesa dihet aktualisht në publik.

Ish-drejtori i shërbimit kombëtar të inteligjencës amerikane , John Ratcliffe, zbuloi, në një mënyrë disi shokante, sa di në të vërtetë qeveria amerikane për Objektet Fluturuese të paIdentifikuara (UFO), dhe çfarë ka parë bota dhe çfarë nuk ka parë.

Tani ka një raport që do të publikohet nga Pentagoni, Ministri i Mbrojtjes dhe drejtori i shërbimit kombëtar të inteligjencës. Personalisht, doja ta lëshoja atë informacion para publikut, por nuk ishim në gjendje ta zbulonim para se të largohesha nga shërbimi, “tha Ratcliffe si i ftuar në televizionin amerikan Fox.

Siç thotë ai, ka shumë më shumë prova për UFO sesa dihet aktualisht në publik.

“Kur flasim për dëshmi, ne po flasim për objekte të para nga pilotët amerikanë të luftës ose të regjistruara nga satelitët të tilla që kryejnë veprime të vështira për t’u shpjeguar, lëvizje që janë të vështira për t’u përsëritur dhe për të cilat ne nuk kemi asnjë teknologji, dhe që lëvizin në shpejtësinë e zërit pa thyer murin e zërit ”, shpjegoi ai.

Ai thekson se ekziston një “numër i konsiderueshëm” i regjistrimeve të tilla, se informacioni është akoma duke u mbledhur, dhe se do të botohet në mënyrë që çdo qytetar amerikan t’i shohë ato.

“Kur i vërejmë këto objekte, ne gjithmonë kërkojmë ndonjë shpjegim racional. Ndonjëherë pyesim veten nëse kundërshtarët tanë kanë teknologji më të përparuar se ne. Sidoqoftë, ka raste për të cilat nuk kemi një shpjegim adekuat. Kur ai informacion bëhet publik , Do të jem në gjendje të flas më shumë për këtë. “, Tha Ratcliffe.

Ai shtoi se objekte të tilla janë parë në të gjithë botën, si dhe se “do të ishte e shëndetshme që sa më shumë informacione të tilla të bëheshin publike”.

/ërgatitur nga proinformacion.com/

 

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close