Spitalet dhe QKUK të mbushura me pacientë

Nga raportimet e ditës së diele, të klinikave Covid dhe spitaleve të përgjithshme, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar 880 pacientë nga Sars- Cov-2.

Nga kjo shifër, SHKSUK njofton se:

729 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë.

151 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve.

33 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore

679 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë

Në QKUK janë të shtrirë 357 pacientë

13 në gjendje të rënduar

294 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë

298 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 117 pacientë

Klinika Infektive II ( mjekësia sportive), 89 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 30 pacientë

Klinika e Pulmologjisë 89 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 9 paciente

Mjekimi Intensiv -COVID, 9 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 523 pacientë

20 në gjendje të rënduar shëndetësore

435 të konfirmuar pozitivë

381 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 126 pacientë

Spitali i Gjakovës, 90 pacientë

Spitali i Pejës, 74 pacientë

Spitali i Gjilanit, 118 pacientë

Spitali i Ferizajt, 60 pacientë

Spitali i Mitrovicës,34 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 21 pacientë.

 

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close