Rusia në frikë,Shtetet e Bashkuara do të dërgojnë dy anije luftarake

Shtetet e Bashkuara do të dërgojnë dy anije luftarake në Detin e Zi javën e ardhshme, njoftoht nga burime turke.

Në të njëjtën kohë, Rusia shpreh shqetësim për rritjen e aktiviteteve të marinës së vendeve që nuk janë nga rajoni.

“Kanalet diplomatike na dërguan një njoftim 15 ditë më parë se dy anije luftarake amerikane do të kalonin në Detin e Zi në përputhje me Konventën Montreux. Anijet do të qëndrojnë në Detin e Zi deri në 4 maj,” tha Ministria e Jashtme Turke.
Anijet amerikane do të jenë në Detin e Zi nga 14 dhe 15 Prilli, raporton Reuters.

/proinformacion.com

 

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close