835 gjoba për mosrespektim të masave antiCovid

Vetëm gjatë së dielës policia ka shqiptuar 835 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19.

Masat antiCOVID-19 po vazhdojnë të mos gjejnë zbatim në Kosovë. Vetëm gjatë së dielës policia ka shqiptuar 835 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19.

Kështu njofton Policia e Kosovës në raportin 24 orësh.

Ndërkohë që Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) ka njoftuar për 12 vdekje dhe 529 raste të reja me COVID-19.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close