Mbushen spitalet me pacientë me koronavirus

Në klinikat COVID të QKUK-së, dhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 736 pacientë.

Nga kjo shifër, 606 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 34 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 572 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 312 pacientë

14 prej tyre në gjendje të rënduar

243 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë

254 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive 112 pacientë

Klinika Infektive II ( mjekësia sportive) 65 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno)  23 pacientë

Klinika e Pulmologjisë me 87 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 15 pacientë + 3 në Repartin Intensiv në Klinikën Infektive

Klinika e Pediatrisë, 10 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 1 paciente

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 424 pacientë

21 prej tyre në gjendje të rënduar

363 të konfirmuar pozitivë

318 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 60 pacientë

Spitali i Gjakovës, 67 pacientë

Spitali i Pejës, 95 pacientë

Spitali i Gjilanit, 79 pacientë

Spitali i Ferizajt, 59 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 47 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 17 pacientë.

 

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close