Një grua në krye të SHSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar nga sot do të ketë në krye një grua.

Doktoresha Agreta Gecaj-Gashi ka marr kryesimin e Bordit Drejtues të SHSKUK-së.

Sipas statutit të SHSKUK-së, kjo pozitë shkon me rotacion.

Deri më sot atë e ka mbajtur Xhevat Jakupi që është mikrobiolog.

Gecaj-Gashi është anesteziologe dhe intensiviste në QKUK.

Ajo një nga tri gratë anëtare të Bordit Drejtues.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close