Është zhvilluar një takim i zyrtarëve të Kosovës me zyrtarë amerikan të Pentagonit, mbi afrimin e FSK-së me NATO-n

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë ,Philip S. Kosnett ka njoftuar në Twitter për një takim të zyrtarëve amerikanë me komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës Rrahman Ram e cila u mbajt si pjesë e një plani dhjetë-vjeçar.

Tema e takimit është afrimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës me NATO-n. Ky takim online ishte zhvilluar në mes të zyrtares së Pentagonit Laura Cooper,me ministrin Armend Mehaj ,omandatin e FSK-së,Rrahman Rama,si dhe ambasadorit Kosnett.

-Diskutime të hollësishme me zyrtaren e Pentagonit, Laura Cooper,@Kosovo_MoD Ministrin Mehaj, & Gjenerallejtënant # i FSK-së Rama për angazhimin tonë të përbashkët për koordinimin SHBA-Kosovë në lidhje me planin 10-vjeçar, çelësi për transformimin e @ HqKosovo në një forcë mbrojtëse të ndërveprueshme me SH.B.A. & #NATO,njoftoi në llogarinë e tij në Twitter ambasadori amerikan në Prishtinë, Kosnett .

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close