Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Kryeministri Kurti: Pas vizitës në Bruksel do ta paraqes planprogramin qeverisës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se pasi të kthehet nga Brukseli, që do të shkojë nga mesi i javës së ardhshme, do ta bëjë të ditur planprogramin e Qeverisë për katër vjetët e ardhshme.

“Ne jemi në ditët e fundit për ta finalizuar programin e Qeverisë për katër vjetët e ardhshme, të fokusuar në krijimin e investimeve në vende të punës, në drejtësi dhe në luftimin e korrupsionit”.

“Menjëherë pasi të kthehem nga Brukseli javën tjetër, ne do të paraqesim programin në Kuvend për miratim dhe do të fillojmë agjendën tonë transformuese”, ka shkruar Kurti në Twitter.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close