FDHK prezanton raportin e monitorimit të gjykimeve mbi krimet e luftës

Fondi për të Drejtën Humanitare Kosovë (FDHK) do të organizojë konferencën ku do të bëhet prezantimi i raportit vjetor mbi monitorimin e gjykimeve mbi krimet e luftës dhe veprave penale të motivuara etnikisht dhe politikisht në Kosovë gjatë vitit 2020.

FDHK vazhdon të mbetet organizata e vetme që monitoron në mënyrë sistematike gjykimet e këtij profili.

FDHK organizon këtë konferencë me temën: ‘Zvogëlimi i hapësirës për mosndëshkueshmëri: Dialogu si mundësi për bashkëpunim juridik në mes të Serbisë dhe Kosovës’.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close