Seanca e Kuvendit, publikohet rendi i ditës

Nga zyra për media e Kuvendit të Kosovës kanë bërë të ditur rendin e ditës për seancën e sotme.

Fillimisht, do të ketë deklarime jashtë rendit të ditës dhe pyetje parlamentare.

Do të bëhet edhe ndryshimi i vendimit për formimin e komisioneve parlamentare.

Ndërsa  si pikë e fundit është debati për pandeminë.Reklamë

Rendi i ditës:

1.    Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2.    Pyetjet parlamentare,
3.    Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
4.    Ndryshimi dhe plotësimi i Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e

komisioneve parlamentare,
5.    Shqyrtimi i parë i Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e  Kodit nr. 04/L-123

të Procedurës Penale, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin Nr. 06/L -091, dhe
6.    Debat parlamentar për gjendjen me pandeminë COVID-19 në Republikën e Kosovës.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close