Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Ministrja Nagavci: Asnjë institucion nuk mund të regjistrojë studentë jashtëligjshëm

Ministrja e Arsimit,Shkencës dhe Inovacionit Arbërie Nagavci, tha se asnjë institucion nuk do të mund të regjistrojë student mbi kuota e përcaktuara nga Agjencia e Akreditimit.

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Inovacionit Arbërie Nagavci, tha se asnjë institucion nuk do të mund të regjistrojë student mbi kuota e përcaktuara nga Agjencia e Akreditimit.

Nagavci në seancë ku do të diskutohet për situatën pandemike, shtoi se kjo është situatë shqetësuese, duke e quajtur papërgjegjësi totale.

“Është situatë shqetësuese, sipas njoftimit të zyrtarëve përgjegjës çështja e mosvalidimit të diplomave vjen si problem i kamotshme”.

“Diplomat e lëshuara në programet e paakredituara, të cilat nuk figurojnë në platformë dhe ky problem është më i madh sesa që e kemi menduar. Një numër i madh i institucioneve nuk i kanë dorëzuar në MASh librat amë”.

“Ju siguroj që asnjë institucion nuk mund të regjistrojë studentë jashtëligjshëm, mbi kuota e përcaktuara nga Agjencia e Akreditimit”, tha ministrja Nagavci.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close