Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Kuvendi miraton formimin e Komisioneve Parlamentare

Në seancën e cila është duke u mbajtur në Kuvendin e Kosovës janë miratuar edhe propozimet për emërimin e Komisioneve Parlamentare.

Me 89 vota pro, një abstenim dhe asnjë votë kundër, Kuvendi ka miratuar propozimin e Grupeve Parlamentare për emërimin e Komisioneve Parlamentare.

Pas diskutimit të pikave jashtë rendit të ditës, pyetjeve drejt ministrave dhe kryeministrit, Kuvendi ka miratuar Komisionet Parlamentare ndërsa pritet të diskutojë edhe për pandeminë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close