Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Miratohet në parim ndryshimi i Kodit të ri që parasheh gjykimin në mungesë

Me 90 vota për, asnjë kundër dhe abstenim, Kuvendi e miratoj në parim Projektligjin për plotësim-ndryshimi i Kodit të Procedurës Penale, që parasheh gjykimin në mungesë

Për përshpejtimin e procedurës votuan 92 deputetë pro, asnjë kundër dhe asnjë nuk abstenoi.

“Më 92 pro asnjë kundër dhe asnjë abstenim  miratohet që shqyrtimi i parë i projektligjit i cili do të bëhet në procedurë të përshpejtuar, shmangje nga afatet procedurale të parapara me nenin 56. Pra mund të kalojmë në shqyrtimin e parë të ndryshimit dhe plotësimit të Kodit të Procedurës Penale. Komisioni për Legjislacion e ka shqyrtuar projektligjin dhe Kuvendit ja ka rekomanduar votimin e tij”, ka deklaruar kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca.

Me ndryshimin dhe plotësimin e Kodit të Procedurës Penale lejon gjykimin në mungesë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close