Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Uk Lushi i kërkon shtetit amerikan 500 mijë vaksina për Kosovën

Këshilltari i Shtëpisë së Bardhë, Andy Slavitt, ka deklaruar se Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të shpërndajnë për vendet tjera 60 milionë doza të vaksinës AstraZeneca.

Slavitt tha se ende nuk janë siguruar dozat e vaksinave por se po punohet për sigurimin e tyre.

“SHBA do të lëshojë 60 milionë doza Astra Zeneca për vendet e tjera pasi ato të jenë të disponueshme”.

E me këtë rast veprimtari shqiptar, Uk Lushi, i ka kërkuar shtetit amerikan 500 mijë vaksina për Kosovën.

“Kërkesa ime për 500 000 vaksina për Kosovën shtetit amerikan”.

“Amerika së shpejti lëshon 60 milionë vaksiona Astra Zeneca për vendet tjera! Thank you America! Ju lutem shkoni në Tëitter dhe shkruani Andy Slavitt, përfaqësuesit të Presidentit për vaksina!”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close