Numërohen 4900 qendra votimi në vend/ PS kryeson me 48.66%, PD-AN me 39.41%

ATSH/ Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi rreth orës 13:21 të dhënat nga numërimi i 4900 qendrave të votimit në të gjithë vendin, pas përfundimit të votimit për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Nga 4900 qendra votimi të numëruara nga 5199 në total, PS ka marrë 48.66%, PD-AN 39.41% të votave, LSI 6.85 %.

Ndërsa PSD me 2.24%, Nisma Thurje 0.64%, BD me 0.53%, LN me 0.46%, PLDSH me 0.3%, LRE 0.24%, ADR 0.2%, PBK 0.13% dhe ABEOK 0.09%të votave.

Më herët KQZ publikoi të dhënat e orës 11:01 nga numërimi i 4803 qendrave të votimit në të gjithë vendin.

Nga 4803 qendra votimi të numëruara nga 5199 në total, PS ka marrë 48.63%, PD-AN 39.39% të votave, LSI 6.89 %.

Ndërsa PSD me 2.25 %, Nisma Thurje 0.64%, BD me 0.53%, LN me 0.46%, PLDSH 0.3%, LRE 0.24%, ADR 0.19%, PBK 0.13% dhe ABEOK 0.09% të votave.

Procesi i numërimit të votave të zgjedhjeve të 25 prillit është drejt përfundimit.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close