Shpejtësia e kerreve do të jetë fabrikisht e kufizuar në të ardhmen

Gjithçka flet në favor të faktit se shpejtësia maksimale e kerrit në të ardhmen – pavarësisht nga fuqia e motorit – do të jetë fabrikisht e kufizuar. Tani për tani, shpejtësia prej 180 km / h përmendet më shpesh si një kufi.

Të martën, mbërriti lajmi se Renault dhe Dacia do të kufizojnë fabrikisht shpejtësinë maksimale në 180 km / orë në modelet e tyre të ardhshëm, ndërsa Volvo e kishte paralajmëruar këtë vitin e kaluar.

Interesante, Renault, i cili zotëron edhe Dacian, gjithashtu përmend një sistem automatik të kontrollit të shpejtësisë të quajtur Safety Coach, i cili do të rregullojë kufirin e shpejtësisë sipas rregullave lokale të trafikut, duke marrë parasysh aspekte të ndryshme si rruga dhe kushtet e motit.

/proinformacion.com

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close