Javën tjetër vjen kontigjenti i vaksinave ant-Covid në Kosovë

Të enjten, kryeministri Albin Kurti nga Brukseli njoftoi se në javën që po vjen do të arrijë kontigjenti tjetër i vaksinave anti-COVID.

Ai tha se Kosova ka arritur të përfitojë edhe 95 mijë vaksina nga skema “COVAX”, ku një pjesë e tyre pritet të vijnë javën tjetër.

“Kemi folur edhe për sigurimin e vaksinave. Ne jemi shteti i vetëm europian që nuk kemi marrë vaksina nga Kina dhe Rusia. Kontingjenti i parë që erdhi me ndihma nga Covax kishte 24 mijë vaksina. Ato kanë mbaruar. Tani folën me zonjën Von der Leyen e cila na premtoi edhe 95 mijë vaksina të cilat, një pjesë e tyre do të vijë javën e ardhshme”, kishte thënë Kurti nga Brukseli.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close