924 gjoba për mosrespektim të masave anti-coronavirus

Policia e Kosovës ka njoftuar se në 24 orët e fundit, në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 924 tiketat në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 1057 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 16 aksidente me të lënduar dhe 17 aksidente me dëme materiale.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close