FSK merr pjesë në stërvitjet ushtarake të NATO-s në Durrës

FSK merr pjesë në stërvitjet ushtarake të NATO-s në Durrës

Në stërvitjet ushtarake “Defender Europe 2021” të NATO-s, të cilat do të mbahen në Durrës do marrë pjesë edhe Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK). Këtë e ka konfirmuar zëdhënësi i Ministrisë së Mbrojtjes, Flamur Arifaj.

“Mund ta konfirmoj pjesemarrjen e FSK-së në stervitjet ushtarake “Defender Europe 2021″. FSK do të marr pjesë me disa regjimente të saj, dhe këto stervitje do të zhvillohen në Kosovë nga Data 17 deri me 29 Maj”, ka thënë Arifaj.

Stërvitja ushtarake, e organizuar nga ushtria amerikane në Evropë dhe Afrikë, ku marrin pjesë rreth 28 mijë trupa nga 26 vende aleate dhe partnere, do të zhvillohet në 7 baza të ndryshme edhe në Shqipëri.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close