Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Ministri Mehaj thotë se duhet të rritet buxheti për forcimin e FSK-së

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka raportuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë së Mbrojtjes ku ka thënë se nevojitet mbështetje për rritje të buxhetit në mënyrë që të forcohen kapacitetet ushtarake të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK).

Përveç buxhetit, ai ka thënë se nevojitet edhe mbështetje për lirim nga dogana.

Mehaj ka thënë se shkurtimi i buxhetit për FSK-në ka pasur ndikimin në zhvillimin e Forcës.

Para anëtarëve të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, ai ka folur për pjesëmarrjen e FSK-së në misione paqeruajtëse ku sipas tij, përveç në Kuvajt ku po qëndrojnë pjesëtarët e FSK-së, së shpejti do të marrin pjesë edhe në operacione të tjera paqeruajtëse jashtë vendit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close