Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Momenti kur Kastrati i PDK-së e përplas Zybën e VV-së +Video

Në tollovinë që u krijua te hyrja e Kuvendit, sot gjatë seancës, shkoi edhe deputeti i VV-së, Salih Zyba, i cili për pak sa nuk u rrah me deputetin e PDK-së, Ardian Kastrati.

Në këtë video shihet kur Ardian Kastrati nga PDK-ja e shtynë dhe e përplas deputetin e VV-së, Sali Zybën.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close