Krasniqi: Bizneset presin kordinim me qeverinë

Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi, tha se nga qeveria presin bashkëpunim.

“Bizneset presin kordinim me qeverinë për planet e qeverisë, po ashtu ne kërkojmë mbështetje direkte, pasi që shumë biznese janë në gjendje të rëndë”, tha ai sot në emisionin ” Aktual”, në RTK.

Sipas tij pa biznes dhe zhvillim të tij nuk mund të ecim përpara.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close