Nita Shala: Pandemia ka ndikuar të rritet dhuna në familje

Viti 2020 do të mbahet mend, si vit pandemik dhe që ndikoi negativisht në të gjitha fushat.

Nita Shala, Zëvendës Ministre e Drejtësisë dhe Koordinatore Nacionale kundër Dhunës në Familje, vlerësoi se dhuna në familje ka shënuar rritje me 6 %.

“Në vitin 2020, kemi rritje të dhunës, edhe në këtë tremujor, kemi rritje. Pandemia ka ndikuar dhe ka sjellë stres në familje” , tha ajo në RTK.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close