Di Maio: Të liberalizohen vaksinat, Europa të jetë më e guximshme

Di Maio: Të liberalizohen vaksinat, Europa të jetë më e guximshme

ATSH-ANSA/ – Njoftimi i administratës Biden, në favor të pezullimit të certifikatave të vaksinave është një sinjal shumë i rëndësishëm dhe Italia është e gatshme, pasi Europa nuk duhet ta humbë këtë mundësi dhe të tregojë se jemi të bashkuar dhe kurajozë, theksoi ministri italian i Punëve të Jashtme, Luigi gi Maio në një mesazh në Facebook për çështjen e vaksinave.

“Nevojitet një akses i lirë për certifikatat e vaksinave antiCOVID-19. Kjo është një garë kundër kohës dhe duhet bashkëpunim nga të gjithë për të shmangur mbingarkesën nga variantet e koronavirusit”, shtoi Di Maio.

”Çdo shtet duhet të ketë të njëjtat mundësi dhe është thelbësore, përballë kësaj emergjence, të liberalizojmë prodhimimin”, theksoi ai.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close