Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Qeveria e Kosovës ndalon hyrjen e udhëtarëve nga India, Brazili dhe Afrika

Qeveria e Kosovës për shkak të rrezikut për virusin Covid-19, ka vendosur që të ndalojë hyrjen e personave që vinë nga Indi, Brazil dhe Afrika e Jugut.

Ndërkohë, shtetasit e Kosovës që vinë nga këto vende duhet të karantinoren në shtëpi për 14 ditë, duke bërë testim një herë në javë.

Qytetarët e Kosovës që kalojnë transit nuk kanë nevojë për karantinë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close