Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Beteja e Çabratit

Me 7,8 dhe 9 maj 1999 u zhvillua beteja e Çabratit në Gjakovë, e cilësuar si beteja e vetme e zhvilluar në mjedise urbane.

… të rënët e kësaj beteje ishin ushtarët:
Ahmet Gjikolli, Bujar Roka, Tom Gjoka, Kushtrim Hoxha, Dashmir Krasniqi, Visar Juniku, Sefidin Xërxa, Hamëz Zymberi, Agim Haxhiavdyli, Yllka Domi, Ilir Berisha, Taulant Nura, Ali Hoxha, Hazyr Këpuska.

/Gurakuq Dobruna

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close