​Brenda ditës 873 gjoba për shkelje të ligjit antiCovid-19

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 873 gjoba për shkelje të ligjit antiCovid-19.

Javët e fundit Policia në bashkëpunim me inspektoratin e Agjencionit të Ushqimit dhe Veterinarisë ka shtuar kontrollet në nivel vendi për respektim të Ligjit për Parandalimin dhe menaxhimin e pandemisë Covid-19.

Po ashtu gjatë 24 orëve të fundit Policia ka shqiptuar 1300 tiketa trafiku për shkelësit e rregullave në komunikacionin rrugor. Në këtë 24 orësh kanë ndodhur 47 aksidente me dëme materiale dhe 27 me të lënduar. Kurse një aksident ka ndodhur me fatalitet.

25 persona janë arrestuar ku 13 prej tyre janë dërguar në mbajtje.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close