719 gjoba për mosrespektimin e masave anti-Covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës, kanë shqiptuar 719 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 1078 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 29 aksident trafiku me të lënduar dhe 26 aksident trafiku me dëme materiale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close