Pas rastit tragjik në Shqipëri familjarët e familjes Haliti akuzojnë organet spitalore shqiptare për “trajtim jo adekuat”

Familjarët e të vdekurëve familjes Haliti nga Gjilani të cilët dyshohet se ishin helmuar me ushqim kanë akuzuar organet spitalore në Shqipëri për trajtim jo adekuat duke aluduar se kjo ka sjellë deri te vdekja e tre anëtarëve të familjes të cilët kishin ndrruar jetë në rrethana tragjike pas helmimit.

Por anëtarët e familjes kanë dyshuar edhe në versionin zyrtar se anëtarët e familjes pësuar si pasojë e helmimit nga konsumimi i kërpudhave.

Njoftimi zyrtar:Policia e Shqipërisë në një raport paraprakë ka njoftuar se shtetasit kosovarë E. H., 78 vjeçe, A. H., 56 vjeç dhe F. H., 57 vjeçe nga Gjilani, dyshohet se kanë mbledhur kërpurdha dhe pasi i kanë konsumuar në banesën e tyre në Gjirin e Lalëzit, janë helmuar.

/Proinformacion.com/

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close