Mbi 790 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

Për shkak të mosrespektimit të masave për parandalimin e përhapjes së virusit korona, Policia e Kosovës po vazhdon që të gjobisë personat fizikë dhe juridikë.

Vetëm në 24 orët e fundit policia ka shqiptuar 791 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat antiCOVID-19 të vendosura nga institucionet shëndetësore e shtetërore.

Ndërkohë që në vend ka rënë numri i rasteve pozitive me COVID-19.

Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) në raportin e fundit ka njoftuar për 97 raste të reja COVID-19 dhe vdekjen e pesë personave.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close