Nga viti i ardhshëm, FSK do të ketë buxhet mbi 100 milionë euro

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se nga viti i ardhshëm, buxheti vjetor i Ministrisë së Mbrojtjes, për herë tv parë do të jetë mbi 100 milionë euro.

Lajmi është bërë i ditur përmes një postimi në Facebook nga ky subjekt politik.

VV ka shtuar se Qeveria Kurti ka për prioritet që të ketë një forcë të gatshme për mbrojtjen e vendit dhe për të kontribuuar në paqen e sigurinë globale.

Postimi i plotë:

Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2022-2024 e miratuar në mbledhjen e 10-të të Qeverisë parasheh që, duke filluar nga viti i ardhshëm, buxheti vjetor i Ministrisë së Mbrotjes për herë të parë të jetë mbi 100 milionë euro. Qeveria Kurti ka për prioritet që të kemi një forcë të gatshme për mbrojtjen e vendit dhe për të kontribuuar në paqen dhe sigurinë globale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close