792 gjoba për mosrespektim të masave

Qytetarët po vazhdojnë që të mos i respektojnë masat antiCOVID-19, për çka edhe po gjobiten nga policia.

Vetëm 24 orët e fundit policia ka shqiptuar 792 gjoba për qytetarët e që nuk respektuan masat antiCOVID-19 të vendosura nga institucionet shëndetësore e shtetërore.

Kurse në raportin e fundit Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) ka njoftuar për 2 rate të vdekjes dhe 47 raste të reja pozitive me COVID-19.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close