Numër i madh i personave të moshës mbi 65 vjeçare presin në radhë për t’u vaksinuar në sallën “1 Tetori”, në Prishtinë.

Numër i madh i personave të moshës mbi 65 vjeçare janë duke pritur në radhë për t’u vaksinuar në sallën “1 Tetori”, në Prishtinë.

Mirëpo në disa foto të siguruara shihet se aty po mungon organizmi dhe mbajtja e distancës duke u krijuar tollovi e madhe.

Mungesa e distancës mund t’i rrezikojë të moshuarit që të infektohen me koroanvirus para se të vaksinohen.

Aty shihet edhe policia e Kosovës, por të cilet nuk po kujdesen qe të mbahet distanca mes personave qe janë në pritje pë tu vaksionuar.

Kujtojmë që përveç Prishtinës, në këtë qendër do të vaksinohen edhe banorët e pesë komunave të tjera.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close