Vuçiqi thotë se “një fuqi e madhe do të kërkojë tërheqjen e KFOR-it nga Kosova”,dhe shtiret si i mërzitur nga ky informacion!

Vuçiqi thotë se “një fuqi e madhe do të kërkojë tërheqjen e KFOR-it nga Kosova,dhe shtiret se është i mërzitur nga ky informacion!

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka pretenduar se ka informacione të shërbimit të inteligjencës , e cila e  “shqetëson”, e  kjo sipas tij është se” një fuqi e madhe do të kërkojë tërheqjen e KFOR-it dhe misionit  të UNMIK-ut nga Kosova”.

“Do të ishte një katastrofë për ne dhe nuk e di nëse jeni të vetdijshëm se çfarë do të thoshte kjo. Unë do t’i kërkoj Stoltenbergut të përdorë ndikimin e tij për të parandaluar që ajo të ndodhë,” tha Aleksandar Vuçiç, pasi vizitoi kazermat në Dedinje.

Vuçiqi i brengosur pse do të tërhiqej KFOR-i!?Kush e di ndoshta,por është Vuçiqi i cili po armatosë >Serbinë për ditë dhe po rehabiliton krimminel lufte,se edhe vt nuk është ndonjë “engjëll”.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close