25 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë, 225 në okisgjenoterapi

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka treguar se në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 317 pacientë me Sars CoV-2, ku 219 kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, 25 prej tyre janë në gjende më të rënduar shëndetësore dhe 225 janë në asistim të oksigjeno-terapisë.

Vetëm në QKUK janë të shitrirë 151 pacientë.

Raporti i plotë i ShSKUK-së:

319 pacientë në trajtim në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

Bazuar në raportimet nga klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme, të shtrirë pë trajtim nga Sars- Cov-2, në nivel të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë 319 pacientë, 219 pacientë janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 25 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 225 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 151 pacientë

11 prej tyre në gjendje të rënduar

103 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë

115 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 65 pacientë

Klinika Infektive II ( mjekësia sportive), 14 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 55 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 11 pacientë + 1 në Repartin Intensiv në Klinikën Infektive

Klinika e Pediatrisë, 2 pacient

Klinika e Gjinekologjisë, 4 paciente

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 168 pacientë

14 në gjendje të rënduar

116 të konfirmuar pozitivë

110 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 38 pacientë

Spitali i Gjakovës, 28 pacientë

Spitali i Pejës, 36 pacientë

Spitali i Gjilanit, 28 pacientë

Spitali i Ferizajt, 19 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 10 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 9 pacientë

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close