Alfa Romeo Giulia GTA del në shitje

Nëse po kërkoni një sedan tërheqës sportiv, mund të ndaleni sepse nuk do të gjeni më mirë se kjo.

Giulia është një veturë fantastike dhe edicioni sportiv GTA është më i miri që Alfa Romeo dhe industria italiane e veturave mund të ofrojnë.

Në vend që të flasim për atë që po bëhet këtu, mjafton të shohim galerinë e fotove.

Pra, Giulia GTA dhe GTAm edhe më radikale janë në lojë, dhe zhvillimi u krye në bashkëpunim me Sauber Engineering, dhe madje edhe pilotët e F1, transmeton Telegrafi.

Janë planifikuar gjithsej 250 kopje të secilit model, të dyja mundësohen nga një binjak turbo 2.9 V6 me 540 kuaj fuqi.

Çmimi fillestar është 175,000 euro për GTA, ose 5,000 euro më shumë për GTAm garues pa sedilje të pasme.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close