Kështu duket Mercedes-Maybach S680

Kështu duket Mercedes-Maybach S680

Mercedes-AMG S65 mund të jetë “i vdekur”, por ata me xhepa të thellë nuk duhet të shqetësohen sepse motori i tij, V12 vazhdon të jetojë në versionin ultra luksoz Maybach.

Pas ngacmimit të muajit të kaluar, një sedan luksoz me një motor V12 më në fund ka parë dritën e diellit. Daimler prezantoi modelin e ri mjaft të qetë, por kjo nuk do të thotë se nuk është mbresëlënës.

Mercedes-Maybach S680 ka një trup të mbingarkuar dhe shumë krom, ashtu si modeli V8 i prezantuar në nëntor të 2020, por vjen me rrota më të hijshme me shumë folës, raporton motor1.

Krahasuar me standardin Maybach S-Class, vërehen ndryshime delikate. Ekzistojnë shenja V12 në mbrojtëset e përparme, si dhe logoja S680 në bagazh. Emërtimi S680 është i njohur sepse është përdorur për Maybach S650, i cili ishte shitur në Kinë pas zhvendosjes së gjeneratës së mëparshme në 2017.

Njëra nga fotot tregon hapësirën ku ndodhet motori V12, por ende nuk ka specifikime teknike. Kuaj-fuqitë e këtij motori pritet të fillojë në “6”. Maybach S650 i fundit ishte mundësuar nga një motor 6.0-litër twin-turbo që zhvilloi një monstruoz 621 kuaj/fuqi dhe 1.000 Nm çift rrotullues.

Besohet se S-Class i ri me motor V12 do të ketë gjithashtu lëvizje me të gjitha rrotat 4Matic. Detajet priten së shpejti.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close