Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

​251 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 251 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 274 tiketa trafiku.

Ndërkohë, është bërë e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 33 aksident trafiku me të lënduar dhe 31 aksidente trafiku me dëme materiale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close