Largohen radhët e gjata për vaksinim para sallës “1 Tetori”

Policia e Kosovës ka intervenuar në sallën “1 Tetori” në Prishtinë për të venë rend pasi u mblodhën qindra qytetarë që duan të vaksinohen kundër COVID-19. Zyrtarët shëndetësorë kanë shpërndarë numra dhe tashmë kanë filluar t’i vaksinojnë të moshuarit mbi 65 vjeç në bazë të renditjes. Ministria e Shëndetësisë ka thënë se tollovia e madhe është bërë pasi shumë të moshuar kanë ardhur në Prishtinë për vaksinim, duke mos u paraqitur pranë ambulancave të komunave të tyre.

 

 

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close