Mercedes X-Class

ATSH-ANSA/- Një Mercedes X-Class i pandalshëm me gjashtë rrota.

Ideja erdhi nga ish-pronari i një makine gjermane përpara se të vendoste për ta nxjerrë atë në shitje në Holandë. Makina që nisi ”karrierën” e saj si një X 350d e zakonshme, u shndërrua shpejt në diçka ndryshe, falë shtimit të dy rrotave.

Sipas raporteve nga ”Classic Youngtimers”, ky Mercedes X-Class nuk është ndërtuar vetëm për estetikë, por ka provuar se është në gjendje të kapërcejë çdo pengesë të vërtetë.

Amortizatorwt e tij janë rritur me 10 cm, një hapësirë ​​që ka lejuar gjithashtu miratimin e rrotave aliazh të bëra me porosi.

Ky X-Class super dallohet gjithashtu nga modelet origjinale me detaje të shumta të tjera, përfshirë një grilë të përparme të frymëzuar nga ajo e shumë modeleve aktuale AMG.

Falë boshtit të ri, trupi i ngritjes është zgjeruar dhe pajisur me shirita rrotullues dhe pajisje të tjera, të dobishme për një përdorim jokonvencional siç tregon natyra e tij e re.

Nga ana tjetër, nuk janë bërë ndryshime në motorin pic-kup.

Nën kapak ekziston motori 3.0 litërsh turbo V6 dhe naftë, me 255 kf dhe 550 Nm çift rrotullues, të lidhur me një transmetim automatik me shtatë shpejtësi.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close