Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës :Si çdo shtet,  Izraeli ka të drejtën dhe detyrimin për të mbrojtur popullin e tij

Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës, ka lëshuar një deklaratë për media pas zhvillimeve të fundit në Gaza.

“Si çdo shtet,  Izraeli ka të drejtën dhe detyrimin për të mbrojtur popullin e tij kundër 2000 raketave të qëlluara mbi civilët vetëm nga Hamas, i cili po mban peng civilët palestinezë në luftën e tij.  Ne vajtojmë të gjitha viktimat.  Ne kërkojmë që të përmbahemi, të ndalojmë dhunën dhe të kërkojmë zgjidhje paqësore”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Jashtme të Kosovës.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close